comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Contrabandă cu ţigări. Peste 9.500 de ţigarete au fost confiscate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/06/2016 | Lege si Ordine

Peste 9.500 de ţigarete, fără documente de provenienţă, dintre care 4.520 netimbrate, restul având aplicate timbre emise de autorităţile Republicii Moldova, au fost ridicate în vederea confiscării poliţiştii ialomiţeni.

În timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Bucu, poliţiştii au depistat o femeie de 66 de ani, din judeţul Buzău, care avea asupra sa două sacoşe voluminoase.

În urma controlului bagajelor, au fost identificate peste 9.500 de ţigarete, pentru care femeia nu deţinea documente de provenienţă.

Pentru clarificarea situaţiei şi luarea măsurilor legale, cea în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, unde s-a procedat la inventarierea ţigărilor.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul,  preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

comunicat de presă IPJ Ialomița | foto arhivă