Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Continuă operațiunile de căutare pe lacul Ratca. Intervine și un echipaj de scafandri https://wp.me/p49Kdo-bnp

Ialomița: Continuă operațiunile de căutare pe lacul Ratca. Intervine și un echipaj de scafandri

Bărbați dispăruți pe un lac piscicol din comuna Armășești

Un apel primit în dimineața zilei de Crăciun la 112 anunța dispariția a doi bărbați în satul Malu Roșu din comuna Armășești, pe raza lacului Ratca. Ei au intrat cu o barcă pe lac, însă în momentul anunțării dispariției lor, a fost observată doar barca pe apă, oamenii fiind de negăsit.

Un echipaj de salvatori de la Detașamentul Urziceni s-a deplasat la locul indicat cu barca din dotare și a intervenit pe luciul apei pentru căutarea celor doi. După aproximativ 60 de minute, unul dintre bărbați în vârstă de 48 de ani, a fost găsit înecat pe fundul lacului. Căutările celei de-a doua persoane au continuat pe parcursul întregii zile, până la lăsarea serii, însă acestea au fost fără rezultat.

Misiunea a continuat și ieri, când echipajului de căutare-salvare de la subunitatea Urziceni, i s-a alăturat un echipaj de scafandri, solicitați în sprijin de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București-Ilfov. Din păcate, bărbatul nu a fost de găsit nici în cea de-a doua zi de Crăciun.

Astăzi, cele două echipaje continuă operațiunile de căutare a persoanei dispărute pe lacul Ratca.

În legatură cu: Înecați în ziua de Crăciun

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. foto arhivă
Loading...