comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Consilierii județeni și-au ales președintele și vicepreședintele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2020 | Locale Ialomita

Consilierii județeni s-au întrunit astăzi, 31 august, în ședință extraordinară, dar și în ședință de îndată, pentru a-și alege o nouă conducere până la învestirea noului consiliu. De asemenea, în cadrul ședinței au fost validați și doi consilieri județeni.

Toată această situație a fost generată de emiterea, de către Instituția Prefectului Ialomița, a trei ordine de încetare a mandatelor, atât a președintelui Consiliului Județean Victor Moraru,  ca urmare a încetării prin demisie a calității de membru al partidului politic pe listele căruia a fost ales, respectiv PSD, dar și ordinul prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului de consilier județean. De asemenea, cel de-al treilea ordin emis a fost cel de încetare de drept a mandatului consilierului județean Elena Mitran, ca urmare a demisiei din PSD.

Astfel, vicepreședintele C.J., Cătălin Grigore, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, iar Ciprian Rădulescu în funcția de vicepreședinte, ambii din rândul social-democraților.

Cei doi au fost aleși prin vot exprimat secret, primind câte 20 de voturi pentru fiecare. Trebuie precizat că liberalii nu au participat la ședință.

De asemenea, Cojocaru Cătălin Alexandru și Ilie Eugen au fost validați în funcția de consilier județean, aceștia fiind supleanți pe listele PSD.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️