comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Conducători auto depistați la volan sub influența drogurilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2021 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au depistat în flagrant delict în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi bărbați, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

 Primul conducător auto, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul București, a fost oprit de polițiști în jurul orei 00:00, în cadrul unui filtru rutier, pe raza comunei Dridu.

La numai o oră distanță, pe raza orașului Fierbinți Târg a fost oprit pentru control, un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din orașul Fierbinți Târg.

În momentul legitimării ambii șoferi erau incoerenți în exprimare și aveau o privire tulbure, fapt pentru care au fost testați cu aparatul DrugTest care a indicat în ambele cazuri valori pozitive pentru consumul de Canabis.

Conducătorii auto au fost conduși la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, în vederea recoltării mostrelor biologice.

Polițiștii au întocmit dosare penale față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. IPJ Ialomița