comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Comerțul cu flori, verificat de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2017 | Lege si Ordine

Peste 500 de flori fără documente legale au fost confiscate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate la nivelul județului Ialomița pentru verificarea legalității comerțului cu flori și plante ornamentale.

În perioada 1 martie – 9 martie 2017, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea legalității operaţiunilor de import și achiziţii intracomunitare, transport, depozitare şi comercializare a florilor şi plantelor ornamentale.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au efectuat acțiuni, în cadrul cărora au fost verificate 18 unități economice și persoane fizice autorizate, pentru neregulile constatate fiind aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.000 de lei.

Pe parcursul acțiunilor desfășurate, au fost ridicate în vederea confiscării 535 fire flori și ghivece de flori și contravaloarea a 600 fire de flori, comercializate fără evidențierea veniturilor obținute.