15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: Cinci unități de învățământ din Slobozia, Urziceni și Coșereni, închise parțial din cauza gripei https://wp.me/p49Kdo-eSK
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Cinci unități de învățământ din Slobozia, Urziceni și Coșereni, închise parțial din cauza gripei

Numărul unităților de învățământ din județul Ialomița, închise parțial din cauza infecțiilor respiratorii și gripei, crește de la o zi la alta.

Joi, 27 februarie, în județul Ialomița erau închise parțial cinci unități de învățământ, din Urziceni, Slobozia și Coșereni, respectiv Școala Gimnazială „Al. Odobescu” Urziceni, Scoala Gimnazială „I.H. Rădulescu” Urziceni, Școala Gimnazială Coșereni, Școala Gimnazială Nr. 3 Slobozia, Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia.

Unitate de învățământ închisă parțial – cel puțin o clasă dintr-o școală are cursurile suspendate.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Ialomița, în săptămâna de supraveghere 17.02-23.02.2020 s-a înregistrat o creștere mare a numărului de îmbolnăviri prin infecții respiratorii acute, iar activitatea gripală a evoluat, raportându-se un număr de 225 cazuri ce corespund clinic definiției de caz.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!