15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locuri de munca > Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți https://wp.me/p49Kdo-el8
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa va organiza în data de 18 octombrie 2019, ora 9.00,” Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” eveniment care va avea loc la Slobozia – Centrul Cultural UNESCO “IONEL PERLEA”.

Absolvenții promoției 2019, care doresc să își găsească un loc de muncă adecvat studiilor și pregătirii profesionale, sunt aşteptați să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1 parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei.

De asemenea, agenţii economici care dispun de locuri de muncă şi doresc încadrarea tinerilor absolvenți, pot depune ofertele de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail [email protected]

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0243/231.809, 0243/230.999, la sediul AJOFM Ialomita, localitatea Slobozia, str. Lacului , nr.10, etaj 3.

AJOFM Ialomița – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!