comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Bacalaureat 2020, sesiunea august – septembrie: rezultate finale după soluționarea contestațiilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/09/2020 | Locale Ialomita

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 31,88%.

Prin urmare, 139 de candidați au promovat examenul în această sesiune. Dintre aceștia, 89 de candidați provin din promoția curentă, iar 50 de candidați provin din promoțiile anterioare.

S-au prezentat 436 de candidați din totalul celor 531 de candidați înscriși, 95 de candidați neprezentându-se la examen.

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 5 septembrie, la ora 10:00, în centrele de examen și pe pagina web dedicată. La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

 INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN IALOMIȚA