comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Autocar în flăcări la Ciocârlia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/12/2017 | Infotrafic

Un incendiu a cuprins compartimentul motor al unui autocar ce se deplasa ieri, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Ciocârlia.

În momentul producerii defecțiunii, care a provocat un scurtcircuit la instalația electrică, autovehiculul transporta 40 de pasageri.

Aceștia, împreună cu șoferul și o parte din bagajele lor s-au evacuat la timp, astfel că, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Pompierii de la Detașamentul Urziceni au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă și spumă. Până la lichidare, acesta a distrus partea din spate a autocarului (compartimentul motor, 28 de scaune, tapițerie interior).

Contactat telefonic din dispeceratul integrat, primarul localității Ciocârlia s-a deplasat la locul intervenției, unde a acordat asistență pasagerilor, și s-a angajat să ofere adăpost acestora până la soluționarea situației.

Pasagerii au fost însă preluați de un alt mijloc de transport al firmei cu care efectuau călătoria, pe care au continuat-o în siguranță.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto – arhivă
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️