comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: AUR și-a lansat candidatul la Primăria municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/07/2020 | Politica

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor și-au prezentat vineri, 24 iulie, candidatul la funcția de primar al municipiului Slobozia, în prezența copreședintelui AUR, George Simion.

Candidati Aur Ialomita

Candidatul AUR, Rodica Boancă, are 38 de ani, este cadru didactic la Colegiul Național Mihai Viteazul – profesor titular gradul I, este căsătorită și are doi copii.

Rodica Boanca
Rodica Boanca

„Este o onoare și o emoție extrem de mare să am astăzi bucuria de a anunța faptul că intru în lupta pentru o Slobozie curată, pentru un oraș european, pentru un oraș care să facă cinste locuitorilor săi și, sub cupola Alianței pentru Unirea Românilor, voi candida la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ce mă mână în această luptă? Acești copii, copiii mei pe care îi cresc, pe care îi educ ani de-a rândul împreună cu părinții lor, vecinii mei, oamenii de lângă mine, din acest oraș, care au ajuns la un nivel de deznădejde. Nu mai este nici măcar saturație, este deznădejde. Lupt pentru acești tineri pe care spuneam că îi educ an de an și care pleacă din oraș, lăsându-l tot mai sărac, tot mai singur, cu părinți tot mai îmbătrâniți, pentru că nu au niciun suport din partea nimănui. (…) Nu va fi ușor, sunt convinsă de asta, dar nici nu îmi doresc să fie ușor, pentru că această cale ușoară este de obicei pavată cu intenții rele. Va fi greu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că va fi greu, pentru că așa îmi voi dovedi puterea de muncă, forța și curajul. Candidez pentru că îmi doresc atât de multe lucruri pentru acest oraș. Am un plan, un proiect foarte bine întemeiat pe care îl voi prezenta în campanie (…)”, a declarat Rodica Boancă.

Copreședintele AUR a încercat să explice celor prezenți la conferința de presă care este direcția politică a acestei noi formațiuni, ce ținte vrea să atingă și ce șanse au candidații propuși.

George Simion
George Simion

„AUR este o formațiune politică patriotică, conservatoare, ce are la bază patru piloni: libertatea, credința, familia și națiunea. Este foarte greu de crezut pentru unii că vom câștiga această bătălie la care ne-am înhămat cu toții. Bătălia noastră pentru o Românie normală, pentru o Românie mândră, pentru o Românie demnă, pentru o Românie curată. Este de necrezut pentru unii că este posibil să construim și o mișcare a oamenilor cinstiți (…)”, a declarat George Simion.

Totodată, copreședintele AUR a criticat în termeni duri politicienii locali și autoritățile, susținând că „interesele transpartinice și ilegitime” ale acestora au făcut din județul Ialomița un punct negru pe harta României în ceea ce privește „clanurile mafiote, prostituția, răpirile de copii și traficul de carne vie”.

George Simion s-a arătat convins că toți candidații AUR sunt „nepătați” și că vor avea încrederea oamenilor la vot.

„Am încredere în voi, am încredere că punem semințe și o să reușim și în Primăria Slobozia și în Primăria Urziceni și în Primăria Amara și la Consiliul Județean Ialomița și peste tot unde vor mai dori români cinstiți să candideze”, reclamând în context „aranjamentele, cârdășiile, înțelegerile pe sub masă, blaturile, practicile netransparente și alianțele actualelor forțe politice”.