comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Arestat preventiv pentru tentativă la omor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/09/2017 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Iancu Marin, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, constând în aceea că:

În seara zilei de 16 septembrie 2017 a aplicat o lovitură cu un cuțit tip briceag în zona toracală dreaptă persoanei vătămate S.G.L., cauzându-i leziuni traumatice toraco-abdominale care i-au pus în primejdie viața.

Față de inculpatul Iancu Marin s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 28.09.2017.

La data de 29 septembrie 2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a propus Tribunalului Ialomița arestarea preventivă a inculpatului Iancu Marin, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanța de judecată la aceeași dată.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situație, să atingă principiul prezumției de nevinovăție.

Comunicat de presă: PT Ialomița – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL IALOMIȚA
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️