comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Arestat pentru tentativă de omor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2017 | Lege si Ordine

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Necula Marius Adrian, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, constând în aceea că:

în noaptea de 07/08.03.2017, inculpatul Necula Marius Adrian, cu un corp tăietor-înţepâtor, a aplicat trei lovituri persoanei vătămate R.T., cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.

Faţă de inculpatul Necula Marius Adrian s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 08.03.2017.

La data de 08 martie 2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Necula Marius Adrian, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată la data de 09.03.2017.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Comunicat de presă: PT Ialomița | Foto: arhivă