comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița are doi concurenți la „Vocea României”. Să le ținem pumnii!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2013 | Locale Ialomita

Marius Marin, din Slobozia, și Sânziana Niculae, din Urziceni, sunt cei doi concurenți din județul Ialomița care încearcă să devină „Vocea României”, concursul desfășurat de ProTV.

shakira de urziceni -norina-sanziana-niculae-În ediția trecută, Sânziana Niculae, cunoscută ca „Shakira”, datorită calităților sale vocale asemănătoare cu ale celebrei cântărețe, a reușit să impresioneze cei patru jurați și să întoarcă toate scaunele. Sânziana a interpretat Blue Jeans, un cover după Lana del Ray.  Ea l-a ales ca instructor pe Marius Moga, în ciuda încercărilor celorlalți jurați de a o avea în echipa lor.

În edițiile următoare îl vom asculta și pe Marius Marin, muzician, solist vocal și membru fondator al Trupei Celebration. Și Marius are o voce deosebită, fiind foarte apreciat. I se mai spune și Gerard Butler de către prieteni, Marius semănând foarte bine cu celebrul actor.

marius marin slobozia

„O șansă mare ni se oferă o singură dată, iar dacă voi, cei ce mă cunoașteți bine și m-ați ascultat considerați că o merit, va trebui să mă ajutați. Nu pot reuși fără ajutorul vostru! Dacă o să vă placă ce auziți, dați like&share pe toate căile mediatice posibile, mai ales pe facebook, unde veștile circulă cel mai repede. Vă mulțumesc!”, scria Marius pe pagina sa de facebook

Mult succes!

foto: http://vocearomaniei.protv.ro/ & https://www.facebook.com/MariusMarinOfficial