15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ialomița: Aproximativ 900 de copii vor primi rechizite școlare https://wp.me/p49Kdo-4tJ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Aproximativ 900 de copii vor primi rechizite școlare

Asociaţia ERUDIT va oferi vineri, 20 septembrie a.c., începând cu ora 9.30, rechizite şcolare copiilor din judeţul Ialomiţa – localitățile Buești, Albeşti, Marsilieni, iar de la ora 10.00, voluntarii asociaţiei vor fi prezenţi în Gheorghe Lazăr şi Ograda.

Mergem la scoalaAproximativ 900 de copii din şcolile şi grădiniţele ialomiţene vor primi câte un pachet cu rechizite la început de an şcolar.

Campania “Mergem la şcoală!” a Asociaţiei ERUDIT se desfăşoară în perioada 01 – 20 septembrie 2013, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Ialomiţa. În cadrul ei, cu ajutorul celor care au dorit să susţină educaţia în mediul rural, am putut colecta fondurile necesare achiziţionării rechizitelor şcolare care vor fi donate vineri. Împreună facilităm accesul la educaţie!

Potrivit statisticilor, situaţia materială precară a familiilor din sate reprezintă principala cauză a abandonului şcolar.

Înfiinţată în ianuarie 2013, Asociaţia ERUDIT are ca obiective facilitarea accesului la educaţie a copiilor din mediul rural şi susţinerea acestora cu rechizite si materiale didactice oferite şcolilor. Mai multe informaţii referitoare la activitatea asociaţiei se află pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Erudit/ şi pe site-ul www.asociatiaerudit.ro .

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!