comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Aproximativ 200 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/01/2018 | Lege si Ordine

Pentru că siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate, polițiștii ialomițeni au acționat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunități.

Aproximativ 200 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 69 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 2 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 19 de evenimente, dintre care 16 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 13 infracţiuni, fiind prinsă în flagrant delict o persoană bănuită.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 40.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Exemplificăm:

Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Amara, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA