15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Aproape 70 de kg. de tutun vrac, descoperite de polițiști https://wp.me/p49Kdo-bNv
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Aproape 70 de kg. de tutun vrac, descoperite de polițiști

Un tânăr de 29 de ani a fost depistat în timp ce transporta aproape 70 de kg. de tutun vrac mărunțit, fără respectarea prevederilor legale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat ieri, 14 martie a.c., pe raza comunei Coșereni,  în trafic, un tânăr de 29 de ani care conducea un autovehicul în care polițiștii au găsit 64,6 kg. de tutun vrac mărunțit ambalat în saci de rafie, 145 de pungi din folie de aluminiu pentru ambalare și 45 cutii de carton.

Bunurile identificate, în valoare de aproximativ 16.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Urziceni.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg. tutun de fumat.

 

 

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!