Ialomița: Angajări la poliție, din sursă externă

S-a dat startul angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa i-au fost repartizate 2 posturi pentru încadrare din sursă externă, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Astfel, persoanele care doresc să devină ofiţer de poliție se pot înscrie la concursurile organizate pentru cele două funcții, până la data de 22 ianuarie a.c., concursurile urmând a fi susţinute începând cu data de 13 martie 2019.

Din cele 2 posturi destinate încadrării directe, unul este de ofițer specialist purtător de cuvânt, iar unul este de ofițer de ordine publică în cadrul Poliției Orașului Țăndărei.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-urile https://il.politiaromana.ro/, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs (https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs),

https://www.politiaromana.ro la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs (https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa până la data de 22 ianuarie a.c., în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Mai multe articole de la obiectiv.net: