15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Ambulanțe, cisterne, TIR-uri… derapate din cauza poleiului https://wp.me/p49Kdo-d6u
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Ialomița: Ambulanțe, cisterne, TIR-uri… derapate din cauza poleiului

În contextul depunerilor semnificative de polei din cursul zilei de astăzi, la dispeceratul integrat au fost semnalate următoarele situații în care șoferii nu au mai putut înainta în trafic din cauza carosabilului alunecos:

– 2 ambulanțe care se deplasau spre pacienți au derapat la Valea Macrisului și Reviga
– pe DJ 313 Horia-Axintele – 2 tiruri au derapat
-pe DJ 201 B Orezu – Raşi – 1 autocisterna goala
– la această oră, un nr.de 12 autocamioane sunt blocate pe DJ 201 B intre Orezu și Raşi
Primele cazuri au fost rezolvate cu sprijinul autorităților locale și societăților de drumuri județene, la această oră fiind în lucru ultimul caz.
În nicio situatie nu s-au înregistrat victime ori pagube semnificative.
În momentul de față DJ 201 B este închis pe tronsonul Ciochina – Raşi

ISU Ialomita. Foto arhiva

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!