15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Ialomița: Activitatea Biroului Apostilă va fi suspendată temporar https://wp.me/p49Kdo-70d
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Activitatea Biroului Apostilă va fi suspendată temporar

În perioada 5-6 noiembrie 2015, activitatea cu publicul a Biroului Apostilă din cadrul Instituției Prefectului – Județul Ialomița nu se va desfășura, ca urmare a organizării unei instruiri la sediul Ministerului Afacerilor Interne pentru personalul instituțiilor prefectului care își desfășoară activitatea în cadrul birourilor apostilă.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!