comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Acţiuni preventive ale poliţiştilor pe raza întregului judeţ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/06/2015 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor, poliţişti din toate structurile operative ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa au fost angrenaţi în perioada 12 – 14 iunie a.c., în executarea unei serii de acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din judeţ.

Cu această ocazie, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

De asemenea, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Astfel, au fost aplicate 304  sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 77.000 lei. Pentru neregulile constatate, au fost reţinute patru permise de conducere şi retrase patru certificate de înmatriculare.

Persoanele depistate care nu şi-au putut justifica prezenţa în diferite locaţii au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost fotografiate, amprentate şi introduse în bazele de date ale poliţiei.