15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice   https://wp.me/p49Kdo-epP
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice  

Polițiști ialomițeni acționează pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal cu material lemnos provenit din tăieri ilegale. Timp de o lună au fost aplicate 22 de sancțiuni pentru contravenții silvice și a fost confiscată cantitatea de 23 de metri cubi de material lemnos.

Transport Material Lemnos
Transport Material Lemnos

În perioada 22 septembrie – 8 noiembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției Silvice Ialomița, desfășoară pe raza județului o amplă acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos, precum și tăierea ilegală și furturile de arbori.

În cadrul activităților sunt verificate depozitele de valorificare a materialului lemnos și punctele de lucru ale societăților cu acest profil de activitate.

De asemenea, polițiștii acționează în filtre rutiere pentru depistarea autovehiculelor care transportă material lemnos fără respectarea prevederilor legale, precum și în vederea identificării tăierilor fără drept de arbori din fondul forestier.

În urma neregulilor descoperite pe parcursul unei luni, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de peste 31000 de lei.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 23 de metri cubi de material lemnos, respectiv cherestea și lemn de foc.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!