comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/11/2020 | Lege si Ordine

Pe parcursul weekend-ului, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Astfel, în perioada 14-15 noiembrie a.c., au fost efectuate verificări la 51 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, restaurantele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 570 de persoane.

Pe parcursul week-end-ului au fost aplicate 303 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75.000 de lei în contextul stării de alertă, atât pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, cât și pentru nerespectare interdicțiilor privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunile pe raza județului Ialomița sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

IPJ Ialomița