comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Acțiunea Blocada

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/09/2014 | Lege si Ordine

Poliţişti din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenaţi în perioada 29 – 31 august, în executarea unei serii de acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din judeţ. 

Poliţiştii, însoţiţi de luptători S.A.S. şi jandarmi ialomiţeni au acţionat în sistem integrat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale ce se pot comite în zona barurilor, a discotecilor şi a altor localuri de alimentaţie publică cu program prelungit de pe raza întregului judeţ.

Totodată s-a urmărit creşterea gradului de siguranţă al participanţilor la traficul rutier şi identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi luarea măsurilor legale faţă de acestea.

Poliţiştii, pe parcursul derulării activităţilor au legitimat 534 de persoane, au controlat 513 autovehicule şi au verificat 11 baruri şi discoteci, pentru neregulile constatate fiind aplicate 276 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 61.000 de lei.

Totodată au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi reţinute 2 permise de conducere.

Persoanele depistate şi care nu şi-au putut justifica prezenţa în diferite locaţii au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost fotografiate, amprentate şi introduse în bazele de date ale poliţiei