15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: Acțiune pe linia pisciculturii, prevenirii faptelor antisociale și combaterii comerțului ilicit stradal https://wp.me/p49Kdo-ech
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Acțiune pe linia pisciculturii, prevenirii faptelor antisociale și combaterii comerțului ilicit stradal

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, în cadrul unei ample acțiuni pe linia pisciculturii, combaterii comerțului ilicit stradal și prevenirii faptelor antisociale.

Poliţiştii au urmărit combaterea faptelor de braconaj piscicol, a transportului, colectării şi comercializării ilegale a produselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit, în vederea asigurării unor condiţii de piaţă corecte, cât și sancționarea persoanelor care încalcă regulile de circulație și normele de conviețuire socială.

În cadrul activităților au fost aplicate un număr de 66 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 11025 lei și au fost constatate 2 infracţiuni în flagrant.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor ialomițeni.

Exemple:

La data de 22 august, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, au identificat la stâna unui bărbat, de 40 ani, din comuna Bordușani, 7 unelte de pescuit, respectiv setci din fir textil, nylon și nylon multifilar, în lungime totală de 165 m.

Uneltele de pescuit identificate au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor precum și a altor tipuri de unelte de pescuit.

**

La data de 22 august a.c., polițiștii rutieri angrenați în acțiune au oprit pentru control pe raza localității Stelnica un autoturism condus de un bărbat de 51 ani, din municipiul Fetești.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat în portbagajul autoturismului patru setci de pescuit, în lungime de 16 metri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări în baza O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!