15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: Acțiune împotriva „taximetriștilor – pirat” https://wp.me/p49Kdo-ecd
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Acțiune împotriva „taximetriștilor – pirat”

La data de 22 august, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculești, în timp ce efectua transport neautorizat de persoane pe ruta Slobozia – Mărculești.

Activitatea a avut loc în cadrul unei acțiuni operative pentru depistarea, probarea și sancționarea celor care efectuează transport public de persoane contra cost, cu autoturisme, fără a deține autorizație valabilă de transport persoane în regim de taxi sau închiriere, cu încălcarea prevederilor Legii 38/2003.

Bărbatul de 62 de ani a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1000 de lei, luându-se și măsura de reținere a talonului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare. De asemenea, șoferului i-a fost suspendat dreptul de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

La nivelul județului Ialomița, acţiunile pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane continuă.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să evite serviciile „taximetriştilor-pirat” pentru a nu se expune unor riscuri legate de siguranţa transportului.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!