comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Acțiune de amploare a polițiștilor. Razie cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale – percheziții domiciliare. Filtre rutiere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/08/2019 | Lege si Ordine

6 percheziții domiciliare, 2 arme ridicate de polițiști, 2 mandate de aducere executate și peste 60 de sancțiuni contravenționale aplicate. Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiștii ialomițeni pe raza orașului Țăndărei, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

La data de 27 august a.c., polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au desfășurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și muniției.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui bărbat de 39 de ani, două arme neletale și 13 cartușe cu proiectile din cauciuc.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40.500 de lei.

Cu această ocazie au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

La activități au participat și jandarmi ialomițeni.