livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Ialomița: Achiziția sediului BCR, din nou în atenția consilierilor județeni

Proiectul privind achiziția unui sediu administrativ pentru Consiliul Județean va intra din nou în atenția consilierilor, după ce în ședința precedentă a Consiliului Județean a fost scos de pe ordinea de zi.

Această achiziție a unui sediu administrativ este, potrivit declarațiilor președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, doar o intenție, dar care se vrea materializată cât mai curând.

Victor Moraru susținea, în cadrul unei conferințe de presă, că o primă opțiune a fost sediul Raiffeisen, însă a existat o condiționare din partea băncii pe care nu au putut-o accepta, și anume aceea ca banca să fie menținută în spațiu 10 ani. Acum, se are în vedere achiziționarea sediului BCR din Slobozia, intenție ce a creat tot felul de speculații cu privire la oportunitatea acestei achiziții. Totuși, Victor Moraru susține că un nou sediu pentru Consiliul Județean este mai mult decât necesar pentru angajații actuali, dar mai ales pentru cei care vor fi angajați la Consiliul Județean și care nu vor avea unde să-și desfășoare activitatea, din lipsa spațiului.

„La acest moment, suntem 90 de persoane angajate. (…) Călărași are 140 de posturi, Bistrița 120 de posturi ocupate, Caraș Severin – 170 de posturi ocupate, Mehedinți – 119 posturi ocupate, Giurgiu – 119, Tulcea – 131. Dacă noi ne-am raporta la Giurgiu sau Călărași, ar trebui să mai angajăm încă 50 de persoane. Acești oameni trebuie să funcționeze într-o instituție pe un teren prielnic. (…) Trebuie să ne gândim serios dacă ne creăm o infrastructură umană administrativă care să ne aducă rezultate sau continuăm să ne lamentăm și să rămânem în acest stadiu în care niciodată nu vom reuși să performăm”, spunea președintele C.J.

Dacă vor reuși în ședință să treacă acest proiect, intenția de a cumpăra un sediu se va transforma, treptat, treptat, în realitate. Iar în viitor, după noile angajări, vom avea un aparat administrativ dolofan, care va funcționa într-un spațiu foarte mare, plătit din ce în ce mai bine, și care va face… treabă… De care treabă, vom vedea…