comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente și evenimente rutiere din perioada 06 – 08 noiembrie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/11/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

În acest sfârşit de săptămână, 06 – 08 noiembrie, pe şoselele ialomiţene s-au produs trei accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a şase persoane.

Primul accident rutier s-a produs vineri, 06 noiembrie, pe raza municipiului Slobozia, fiind soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în timp ce un bărbat de 58 de ani, din judeţul Brăila, conducea o autoutilitară pe raza localităţii Slobozia, a acroşat un pieton, un bărbat de 47 de ani, din judeţul Hunedoara, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind  transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Un alt accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane s-a produs pe Drumul Judeţean 203 B, în localitatea Gârbovi.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 27 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Manasia către Gârbovi, a acroşat un pieton, o femeie de 43 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeia fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Cel de-al treilea accident rutier s-a produs pe Drumul Naţional 2 A, în apropiere de localitatea Balaciu.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Slobozia, nu a respectat o distanţă corespunzătoare faţă de un alt autoturism condus regulamentar, pe aceeaşi direcţie de deplasare, de către un bărbat de 38 de ani, din comuna Ograda, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului celui de-al doilea autoturism şi a unei minore de 9 ani, pasageră a autoturismului condus de către acesta, dar şi a altor doi minori de 7, respectiv 10 ani, pasageri ai primului autoturism, condus de bărbatul de 36 de ani, toţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Accident mortal în Slobozia