comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere la Slobozia și Cotorca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/03/2019 | Infotrafic

În acest sfârșit de săptămână, 15 – 17 martie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

Primul dintre acestea s-a produs vineri, 15 martie a.c., în jurul orei 19.30, în apropiere de localitatea Cotorca și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul evenimentului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din județul Suceava, conducea un ansamblu auto pe Drumul Național 2A, din direcția București către Buzău, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism condus regulamentar, de un bărbat de 56 de ani, din municipiul București.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, bărbatul de 56 de ani, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Accident Slobozia

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs duminică, 17 martie a.c., pe raza municipiului Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul evenimentului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 71 de ani, din comuna Scânteia, se afla la volanului unui autoturism aflat staționat pe marginea părții carosabile, nu s-a asigurat corespunzător la momentul plecării și pătrunderii pe carosabil și a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA