comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere la Coșereni și Gârbovi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/10/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

În noaptea dintre 30 septembrie – 01 octombrie, în jurul orei 02:00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 203 B s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 38 de ani, din judeţul Prahova, conducea un autoturism pe raza localităţii Gârbovi, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.                                                 

Ieri, 30 septembrie, pe raza comunei Coşereni, s-a produs un alt accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în timp ce un un tânăr de 19 ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe raza localităţii Coşereni, a acroşat un pieton, un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Buzău, a fost depistat de către poliţiştii rutieri, în timp ce conducea pe raza comunei Gârbovi un tractor agricol neînmatriculat şi neînregistrat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

IPJ Ialomița foto din arhivă