comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere cu victime la Slobozia și Jilavele.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/06/2019 | Locale Ialomita

Ieri, 19 iunie, pe raza județului Ialomița s-au produs trei accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane.

Accident rutier Slobozia

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 15:30, în municipiul Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce o femeie de 31 de ani, din județul Ilfov, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, întrând în impact cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 43 ani, din Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 34 de ani, pasager al celui de-al doilea autoturism, aceasta fiind transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Biciclist accidentat la Jilavele

Cel de-al doilea eveniment, soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs în jurul orei 16.00, pe raza localitatății Jilavele.

În timp ce o femeie de 47 de ani, din Jilavele conducea regulamentar un autoturism pe raza localității de domiciliu, a acroșat un biciclist, un bărbat de 45 de ani, care circula pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, aceasta fiind transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Atât conducătoarea auto, cât și biciclistul, au fost testați alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 45 de ani.

Pieton accidentat la Slobozia

Tot miercuri, 19 iunie, în jurul orei 16.30, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton, un minor de 7 de ani, care se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-au produs accidentele rutiere.                  

Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranță obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️