comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere – 5 persoane vătămate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/12/2018 | Locale Ialomita

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație, pentru a reduce gradul de implicare în accidente.

Sâmbătă, 15 decembrie a.c, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a cinci persoane.

Primul dintre acestea s-a produs în apropiere de localitatea Tovărășia și s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din localitatea Miloșești, conducea un autoturism pe Drumul Național 2C, din direcția Slobozia către Buzău, ce tracta un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, din județul Buzău,  acesta din urmă a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 63 de ani, din municipiul Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 21 de ani, precum și a unei tinere de 22 de ani, pasageră a autoturismului condus de acesta, ambii fiind transportați la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

* * *

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 16.30, pe raza municipiul Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din județul Constanța, conducea un autoturism pe Drumul Național 2A, din direcția București către Constanța, la momentul pătrunderii în intersecția cu Drumul Național 21, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condu regulamentar, din direcția Constanța către București, de către un bărbat de 35 de ani, din municipiul Slobozia, intrând în impact cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, bărbatul de 35 de ani, precum și a altor două persoane, o femeie de 33 de ani și o minoră de 12 ani, pasagere ale primului autoturism, toți fiind transportați la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate

Conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Cercetați pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice

Un ialomițean de 39 de ani a fost depistat de către polițiștii rutieri, în timp ce conducea un autoturism pre raza localității Axintele, fără a poseda permis de conducere.

* * *

Un alt conducător auto, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Amara, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cocora, deși avea acest drept suspendat. 

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA