comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident rutier pe DN2, în apropiere de Movilița. 4 persoane rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/01/2014 | Infotrafic

Astăzi, 20 ianuarie, poliţia a fost sesizată că pe Drumul Naţional 2, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a patru persoane.

masina politieDin primele verificări se pare că în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Brăila, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Moviliţa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile atmosferice (carosabil umed, ceaţă), la ieşirea dintr-o curbă periculoasă către stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 66 ani, din judeţul Ilfov.

Ulterior, autoturismul impactat a fost acroşat de un alt auto ce se deplasa din direcţia Bucureşti către Urziceni, condus de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Buzău.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto de 51 şi 66 de ani, şi a două pasagere aflate în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani.

Cei trei conducători au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.