15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Accident mortal. S-a sprijinit pe portieră și a căzut pe carosabil, din mers https://wp.me/p49Kdo-e6J

Ialomița: Accident mortal. S-a sprijinit pe portieră și a căzut pe carosabil, din mers

Ieri, 03 iulie, în afara localității Hagiești, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 27 de ani, din comuna Sinești, conducea o autoutilitară pe drumul județean ce leagă localitățile Hagiești de Lilieci, la un moment dat, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autovehiculului s-ar fi sprijinit de portieră, și a căzut pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat decesul pasagerului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Urziceni.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!