livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Ialomița: Accident între un TIR și un autoturism, în zona popasului Chirana

Membrii unei familii, doi adulți și doi copii, răniți într-un accident rutier, pe DN2A, zona popas Chirana

Autoturismul în care se aflau cele patru persoane, 2 adulți și doi copii, a intrat în coliziune cu un autotren la intersecția DN2A cu DN3B (în zona popasului Chirana), astăzi, în jurul orei 09.00.

Cei doi copii, un băiat, în vârstă de 11 ani, și o fată, de 15 ani, au suferit vătămări corporale, fiind preluați de echipaje medicale SMURD și SAJ și transportați la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

Și părinților, în vârstă de 44, respectiv 41 de ani, care au suferit răni ușoare, li s-a acordat primul ajutor medical și au fost transportați în vederea unor investigații suplimentare către unitatea spitalicească.

Niciunul din ocupanții vehiculului nu a fost încarcerat, iar pe lângă manevrele de prim ajutor, subofițerii Gărzii Țăndărei au acționat pentru decuplarea bornelor de la bateria mașinii și spălarea carosabilului de materialele împrăștiate ca urmare a coliziunii.

Șoferul autotrenului nu a suferit leziuni.

Pentru copilul în vârstă de 11 ani a fost solicitată intervenția aeromedicală în vederea transportului acestuia către un spital de urgență din capitală.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA