comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Abuzată sexual, la numai trei ani, chiar de tatăl ei?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/11/2013 | Lege si Ordine

fetita abuzata sexualO fetiță, în vârstă de trei ani și patru luni, dintr-o localitate din județul Ialomița, a fost adusă joi, 7 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia, cu suspiciune de abuz sexual, agresorul fiind, se pare, tatăl copilei.

Fetița face parte dintr-o familie dezorganizată, cei doi părinți fiind divorțați. Se pare că în urmă cu aproximativ două zile, copilul ar fi fost luat de acasă de către tată, fără consimțământul mamei. După câteva ore de la acest eveniment, fetița a fost recuperată de către mamă și rude.

După ce copila a fost adusă acasă, mama a observat că fata sângerează în zona genitală, astfel că s-a prezentat cu fetița la Unitatea de Primiri Urgențe din Slobozia.

Medicul Vasile Olaru, care a consultat copila, a constatat un himen integru, însă lateral dreapta avea o plagă contuză superficială, de aproximativ 0,5 cm lungime, iar la nivelul regiunii anale și perianale a constatat o fisură.

Suspicionându-se leziuni post-traumatice la nivel genital, vulvar și anal, posibil abuz sexual, au fost anunțate organele de poliție și reprezentanții Serviciului de Medicină Legală pentru a se pronunța în acest sens.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️