comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: A dat cu pumnul și acum dă cu… „subsemnatul”

Duminică 22 iulie, în jurul orei 01.30, jandarmii din cadrul unei patrule care asigura măsurile de ordine publică la manifestările culturale prilejuite de Ziua comunei Jilavele, au observat pe o alee din apropierea stadionului unde avea loc spectacolul, un bărbat care lovea cu pumnii și picioarele un alt bărbat.

Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea agresorului și au solicitat prin SNUAU 112 prezența unei ambulanțe, deoarece victima agresiunii căzuse pe trotuar.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat faptul că scandalul dintre cei doi a pornit în urma unui gest al bărbatului agresat, față de agresor, făcut pe fondul consumului de alcool.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului de 34 de ani din comuna Jilavele, actele de constatare pentru o faptă susceptibilă de a fi “ lovirea sau alte violențe”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliția comunei Jilavele.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa
Mai multe articole de la obiectiv.net: