15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ialomița: 700 l băuturi alcoolice şi 544 kg produse alimentare, indisponibilizate https://wp.me/p49Kdo-7Gz
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Ialomița: 700 l băuturi alcoolice şi 544 kg produse alimentare, indisponibilizate

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Ialomiţa au indisponibilizat de la o societate comercială de pe raza judeţului Ialomiţa, aproximativ 700 l băuturi alcoolice şi 544 kg produse alimentare, pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă.

Astăzi, 28 aprilie 2016, în continuarea acţiunilor demarate pentru verificarea activităţilor de comercializare a produselor alimentare şi de combatere a evaziunii fiscale în domeniu, premergător Sărbătorilor Pascale, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ialomiţa au efectuat controale la punctele de lucru ale unităţilor economice de profil.

În urma controlului, poliţiştii au depistat la o societate comercială de pe raza municipiului Slobozia aproape 700 l băuturi alcoolice, şi 544 kg de produse alimentare (legume şi fructe), pentru care administratorul unităţii economice nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în valoare de 20.000 lei, dar şi măsura complementare de ridicare în vederea confiscării a produselor alimentare, a căror valoare depăşeşte suma de 2.300 de lei.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!