comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: 54 de persoane arestate pentru furturi de produse petroliere

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2014 | Lege si Ordine

54 de persoane au fost arestate în cursul zilei de ieri, 08 octombrie pentru furturi de produse petroliere şi tăinuire

Judecătoriile Slobozia şi Urziceni au emis ieri, 08 octombrie a.c., pe numele a 54 de persoane mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de furt, complicitate la furt şi tăinuire, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor.

Pe numele celorlalte 2 persoane reţinute în data de 07 octombrie a.c., Judecătoria Slobozia a luat măsura preventivă a controlului judiciar. 

Reamintim faptul ca dimineaţa zilei de 07 octombrie a.c., Poliţia Română a efectuat 112 percheziţii pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

În urma celor 112 percheziţii efectuate, poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro.

Persoanele bănuite erau monitorizate din luna decembrie 2013 de către poliţiştii ialomiţeni, prejudiciul creat pana în prezent ridicandu-se la aproximativ 1.800.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al DIPI.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița

Citește și: Percheziţii la persoane bănuite de furturi de produse petroliere. VIDEO