comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: 290 de litri deşeuri periculoase au fost indisponibilizate

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au indisponibilizat peste 290 de litri deşeuri periculoase şi au confiscat  o armă de tir sportiv.

Reprezentanţii a patru unităţi economice de pe raza judeţului Ialomiţa sunt cercetaţi de poliţişti pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

Cei în cauză, trei femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 33 şi 57 de ani, nu ar fi luat măsuri de eliminare a 296 litri deşeuri periculoase provenite din produse de protecţia plantelor cu termenele de valabilitate expirate.

Deşeurile periculoase au fost indisponibilizate în vederea neutralizării.

* * *

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează un bărbat de 59 de ani, din municipiul Feteşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cel în cauză, deţinea fără drept o armă de tir sportiv cu aer comprimat şi muniţie aferentă acesteia, întrucât permisul de port armă eliberat de I.P.J. Ialomiţa avea valabilitatea expirată.

Arma şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.

Mai multe articole de la obiectiv.net: