15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: 22 de proiecte ale unor asociații și fundații vor fi finanțate din bugetul Consiliului Județean. AFC Unirea 04 Slobozia, finanțată cu 1,7 milioane lei https://wp.me/p49Kdo-e71
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: 22 de proiecte ale unor asociații și fundații vor fi finanțate din bugetul Consiliului Județean. AFC Unirea 04 Slobozia, finanțată cu 1,7 milioane lei

22 de contracte de finanţare nerambursabilă, cu o valoare totală de peste 580.650 lei, bani alocați din bugetul judeţului Ialomiţa pentru activităţi nonprofit, din cinci domenii, au fost semnate luni, 1 iulie, în foaierul Sălii de festivităţi “Europa” a Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Totodată, a fost semnat un alt contract de finanţare pentru promovarea sportului de performanţă. În cadrul sesiunii de finanţare au fost depuse trei proiecte, din care doar proiectul “Fotbalul uneşte toţi ialomiţenii”, depus de A.F.C. Unirea 04 Slobozia a întrunit condiţiile de eligibilitate, obţinând finanţare în anul 2019 în valoare de 1.700.000 lei.

În cadrul sesiunii de finanţare a activităţilor nonprofit de interes general au fost depuse 34 de proiecte, iar după analiza cererilor de sprijin financiar 22 de proiecte au întrunit condiţiile de eligibilitate, cu peste 60 de puncte.

Pentru domeniul “Sănătate şi educaţie antidrog” – 2 proiecte, cu o valoare totală a finanţării de 42.389,10 lei; – pentru domeniul “Culte/religie” – 4 proiecte, cu valoarea totală de finanţare de 89.098,50 lei; – pentru domeniul “Sport pentru toţi” – 9 proiecte, cu valoarea totală de finanţare de 285.366,44 lei; – pentru domeniul “Educaţie” – 5 proiecte, cu valoarea totală de finanţare de 147.586,54 lei; – pentru domeniul “Mediu” – 2 proiecte, cu valoarea totală de finanţare de 16.218,00 lei.

Şi anul acesta fondul alocat finanţărilor nerambursabile a fost majorat faţă de anii precedenţi, iar domeniul “Sănătate şi educaţie antidrog” este nou introdus în lista domeniilor finanţabile, la acest capitol Societatea Română Crucea Roșie, filiala Ialomița, a obținut 12.675 lei pentru proiectul „Educație pentru sănătate”, iar Asociația Națională a Surzilor Ialomița, cu proiectul „Centenarul Asociației Surzilor din România” obține de la Consiliul Județean suma de 29.713 lei. Totalul acestor proiecte însumează peste 580.650 lei.

Anul trecut au fost depuse 27 de proiecte, din care 23 au fost aprobate și 22 finalizate.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!