comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: 11 linii electrice afectate de vântul puternic. Izolatori sparţi şi conductori rupți.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/12/2018 | Locale Ialomita

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod galben de vânt puternic), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

Un număr de 12 echipe de intervenţii E-Distribuție Dobrogea sunt în teren  și lucrează pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupți de vântul puternic, ca dus la formarea fenomenului de galopaj a reţelelor electrice aeriene.

Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.

La ora 16:00, în judeţul Ialomiţa, erau nealimentate 11 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind deranjamente în 7 localităţi (Sineşti, Sf. Gheorghe, Coşereni, Moviliţa, Fierbinţi, Târg, Grindu, Ciulniţa).

UPDATE ORA 18:00:  în judeţul Ialomiţa erau nealimentate 12 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind deranjamente în 7 localităţi (Sineşti, Sf. Gheorghe, Coşereni, Moviliţa, Fierbinţi Târg, Grindu, Cosâmbeşti).

 UPDATE ORA 20:00: în judeţul Ialomiţa erau nealimentate 10 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind deranjamente în 3 localităţi (Sineşti, Coşereni și Moviliţa);

ENEL Romania