comenzi la domiciliu cliseru.ro

Hoți prinși la Fetești și Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/11/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii cercetează trei persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei au fost sesizaţi de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit prinderea în timp scurt a unui minor de 16 ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras un articol de îmbrăcăminte fără a achita contravaloarea acestuia la casa de marcat.                                                      

    • * 

De asemnea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au fost sesizaţi miercuri, 23 noiembrie a.c., de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că două persoane au sustras bunuri din magazin.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificaţi doi minori de 16 ani, din municipiul Feteşti, care, în timp ce se aflau în incinta magazinului, au sustras mai multe produse alimentare, trecând pe lângă casa de marcat, fără să le achite.

Toate bunurile sustrase au fost recuperate şi predate societăţilor prejudiciate.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „furt”.

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️