comenzi la domiciliu cliseru.ro

Experiențe oribile reclamate la Hotel Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/08/2015 | Locale Ialomita

Clienții umiliți de personalul de la Hotel Ialomița și-au recuperat banii numai după intervenția poliției. Coincidență sau nu, s-au ales și cu un cauciuc tăiat la autoturism…

Nu este pentru prima dată când Hotelul Ialomița, din stațiunea Amara, este în atenția publică. Din păcate, de fiecare dată când apare, fie iarnă, fie vară, clienții unității hoteliere reclamă ori condițiile de cazare, ori comportamentul angajaților. Experiențele trăite de aceștia par a fi scene din filme de groază sau din cele cu mafioți. În concluzie, aici ajungi să fi tratat oribil și umilit pe banii tăi.

O astfel de experiență au trăit doi soți pensionari din Câmpulung Muscel, care au rezervat o cameră la Hotel Ialomița, pentru doar o noapte. Experiența, catalogată ca îngrozitoare, ne-a fost relatată pe scurt de către fiica celor doi.

„Părinții mei au rezervat o cameră la acest hotel pentru o noapte, 23 spre 24 August, însă nu au mai apucat să petreacă noaptea acolo și au plecat în toiul nopții pentru că au fost tratați oribil de personalul hotelului. Tatăl meu, pensionar, colonel în rezervă, decorat de președinți de state, și-a servit țara mai bine de 40 de ani, și a ajuns să fie tratat, acum la 60 de ani, în ultimul hal de niște oameni care erau plătiți să ofere servicii de calitate. După un drum de 8 ore (părinții mei fuseseră la reuniunea foștilor absolvenți ai școlii militare de ofițeri activi Nicolae Bălcescu Chimie Militară), s-au cazat la Hotel Ialomița, și-au lăsat bagajele în cameră și, în jurul orei 19:00, au vrut să ia cina la restaurantul hotelului.

Ajunși acolo, un chelner agresiv și violent nu a vrut să-i conducă la o masă, le-a spus să-și tragă singuri o bancă masivă de lemn dacă vor să stea la masă. Deranjat de acest comportament incredibil, tatăl meu a cerut explicații chelnerului și acesta din urmă a ripostat, amenințându-l pe tatăl meu că îl lovește dacă nu pleacă de acolo. Părinții mei au cerut să vorbească cu un șef de sală, însă nu era nimeni disponibil, au mers la recepția hotelului să ceară să vorbească cu un manager sau cu directorul hotelului și li s-a spus din nou că nu e nimeni disponibil. Văzând că nu reușește să comunice cu personalul agresiv, tatăl meu a cerut să i se dea banii înapoi pe cameră ca să poată să se cazeze în altă parte.

La 150 de RON pe noapte, cât este tariful hotelului, nu te aștepți să primești amenințări din partea personalului și să ai parte de un tratament umilitor. Recepționera, Cristina era numele ei, i-a spus tatălui meu că nu are cum să-i restituie suma de bani deoarece el a plătit cu cardul și ea nu are bani lichizi. Singura soluție pentru părinții mei era să apeleze la poliție și asta au și făcut. Poliția a venit la hotel, a luat declarații de la personal și părinții mei. Imediat după, Cristina, recepționera, l-a chemat pe tatăl meu să-i dea banii înapoi pentru cazare.

Până la urmă, părinții mei au ajuns la un alt hotel, după o seară teribilă pe care nu o vor uita prea curând. Din nefericire, incidentele nu s-au oprit însă aici, pentru că a doua zi, 24 August, când se pregăteau să plece din complexul Amara, au constatat că aveau cauciucul de la mașină tăiat.

Părinții mei acum vor merge iar la poliție să facă sesizare celor de la Hotel Ialomița”.

Citește și: Amara: „Ne tratează ca pe animale”, spun oamenii cazați la Hotel Ialomița VIDEO