comenzi la domiciliu cliseru.ro

Haos în UNPR Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 19 aprilie 2012

Preşedinta organizaţiei judeţene a femeilor din UNPR, Petronela Moroianu, şi-a anunţat, vineri, 6 aprilie, demisia din funcţie, dar şi din UNPR, alături de mai multe femei, lideri de organizaţii locale.

Petronela Moroianu s-a arătat, în principal, nemulțumită de actuala conducere a UNPR Ialomiţa, reclamând lipsa de comunicare, implicare şi coerenţă în deciziile luate la nivel de judeţ.

Petronela Moroianu a declarat că actualul preşedinte interimar, Ioan Nica, a creat tensiune în partid şi, ca urmare, mai mulţi preşedinţi, vicepreşedinţi şi viitori candidaţi la alegerile locale au părăsit UNPR Ialomiţa.

„La ora actuală, organizația UNPR Ialomița nu există, este moartă. Am avut o organizaţie puternică la Ţăndărei, însă preşedintele interimar a plecat la PNL şi, din câte am înţeles, va candida din partea acestui partid (…). Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Nicolae Mihăilă, s-a suspendat din funcţie, secretarul general al organizaţiei, Robert Mihai, a demisionat, astăzi atât eu cât şi preşedinta organizaţiei municipale Slobozia, ca de altfel şi preşedintele femeilor de la Urziceni, Amara, Căzăneşti, pentru că nu se mai poate. Se duc nişte lupte interne pentru o miză care momentan nu există. Totul este un talmeş-balmeş în UNPR Ialomiţa. În ultimul an organizaţia judeţeană a avut cinci preşedinţi după plecarea primului preşedinte Dumitru Vişan. (…) Nica Ioan, un individ care a fost exclus în toamna anului 2010, a revenit pe funcţia de preşedinte pe uşa din spate a partidului şi de atunci, împreună cu vicepreşedintele UNPR, senatorul Nedelcu Vasile, nu fac decât să ne încurce, fără a avea acţiuni concrete”, a spus aceasta.
Petronela Moroianu susţine, de asemenea, că toate promisiunile actualului preşedinte de a atrage noi membri în UNPR au rămas la acest stadiu, chiar dacă a spus, la preluarea funcției, că va aduce 1.000 de noi membrii.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, Petronela Moroianu a adus mai multe acuzații la adresa actualei conduceri a UNPR Ialomița și față de modul cum se face politică în acest partid unde nu sunt doriți specialiștii, ci activiștii, dând exemplu un episod în care în timpul unei ședințe era chiar să fie bătută. (mai multe detalii, în ediția print)