15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Gura Ialomiței: Festivalul – Concurs Interjudețean „Datini, joc și voie bună” https://wp.me/p49Kdo-7o4

Gura Ialomiței: Festivalul – Concurs Interjudețean „Datini, joc și voie bună”

Primăria comunei Gura Ialomiței, Școala gimnazială “Constantin Gurgu” Gura Ialomiței și Infozone vă invită să participaţi la prima ediție a Festivalului -Concurs Interjudețean „Datini, joc și voie bună”, organizat sâmbătă, 5 martie 2016,începând cu ora 10.00, la Căminul Cultural din comuna Gura Ialomiței, oferit cu drag mamelor, bunicilor și tuturor femeilor.

gura ialomitei - datini  joc si voie buna
gura ialomitei – datini joc si voie buna

Vor participa ansambluri folclorice și soliști vocali din Brăila, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița și Tulcea.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!