comenzi la domiciliu cliseru.ro

Grilă de evaluare a siguranţei locuinţei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/01/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 4 februarie 2012

Activitate de prevenire a furturilor din locuinteEfectivele Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au acţionat în Piaţa Agroalimentară şi Piaţa Cuza Vodă, zone în care afluxul de persoane este ridicat, în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe „Fii precaut. Hoţii nu dorm!”.

Pe parcursul derulării acţiunii, poliţiştii au distribuit pliante şi afişe şi au fost diseminate mesaje destinate prevenirii spargerilor de locuinţe.

De asemenea a fost promovată grila realizată de către specialiştii Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii  prin intermediul căreia se poate evalua gradul de vulnerabilitate al locuinţei prin prisma propriei atitudini şi al modului de comportament al celorlalte persoane care locuiesc în imobil, în diverse situaţii.

Grila de evaluare a siguranţei locuinţei poate fi găsită şi on-line, pe site-ul Groupama Asigurări, iar cei care o vor accesa vor primi, în funcţie de punctajul obţinut, recomandări preventive de natură să conducă la creşterea nivelului de securitate al casei.