comenzi la domiciliu cliseru.ro

Grav accident rutier pe D.N.2, între Moviliţa şi Coşereni. Un tânăr din Grindu a murit.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2012 | Infotrafic

În dimineaţa zilei de marți, 9 octombrie, în jurul orei 05.30, pe Drumul Naţional 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 22 ani, din comuna Grindu, se deplasa la volanul unui autoturism pe direcţia Bucureşti – Urziceni, din motive necunoscute a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 33 ani din municipiul Focşani, judeţul Vrancea.

În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 22 ani şi-a continuat rularea pe contrasens şi s-a lovit de un alt autovehicul ce tracta o semiremorcă, condus de un cetăţean străin de 38 ani.

În urma accidentului a rezultat decesul şoferului de 22 ani şi vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism, un bărbat de 52 ani din judeţul Vrancea.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.