comenzi la domiciliu cliseru.ro

Grav accident rutier la intersecţia DJ 213 şi DN2A – Un mort și trei răniți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/01/2013 | Infotrafic

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă, la intersecţia DN2A cu DJ 213, între localităţile Giurgeni şi Ţăndărei (Popasul Chirana). Evenimentul rutier a fost sesizat Poliţiei prin SNUAU 112 la ora 09.50, de către un participant la trafic.

Din primele verificări efectuate cu ocazia cercetării tehnico – ştiinţifice a locului faptei s-a stabilit că în timp ce un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa se deplasa dinspre Brăila pe DJ 213, la intersecţia cu DN2A, conducătorul acestuia nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în Bulgaria ce se deplasa către Ţăndărei. În urma impactului, ambele autoturisme au ricoşat într-un al treilea vehicul care staţiona regulamentar.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului primului autoturism, un constănţean de 47 de ani şi vătămarea corporală a trei persoane, respectiv soţia bărbatului decedat, în vârstă de 44 de ani şi alte două femei, de 52 şi 61 de ani, ambele pasagere în autoturismul înmatriculat în străinătate.
Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.