comenzi la domiciliu cliseru.ro

Grav accident rutier la Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/03/2016 | Lege si Ordine

Un autoturism în care se aflau cinci persoane, doi copii și trei adulți, a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață, după ce a căzut de pe podul care traversează râul Sărata, între localitățile Urziceni și Bărbulești.

În urma impactului, doi copii și doi adulți au fost răniți, iar unul dintre adulți a fost străpuns în zona abdomenului de o țeavă metalică cu diametrul de cca. 80 mm.

Un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat SMURD și două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru tăierea barei metalice și scoaterea bărbatului din caroseria contorsionată a autoturismului, acesta fiind preluat, în scurt timp, de elicopter.

Cel de-al doilea adult și cei doi copii au fost preluați de paramedici și de autospecialele Serviciului de Ambulanță și transportați la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal din Urziceni, medicul primar chirurg Alexandrescu Dan Octavian, ne-a declarat că, în urma accidentului, trei dintre răniți au primit îngrijiri medicale la spitalul Urziceni, doi copii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani și un adult în vârstă de aproximativ 30 de ani.

„Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism de coloană lombară, fiind transportat ulterior la spitalul Bagdasar Arseni din București cu suspiciune de fractură vertebrală. Ceilalți doi au răni ușoare, contuzii, fiind monitorizați în continuare de medici”.